Ga naar de inhoud

Goedkope website laten maken

Gewoon, een goede website voor €599,-

Geen gedoe, geen poespas. Gewoon een goedkope website laten maken. 

Een website waar men je kan vinden, kan zien wat jullie doen en hoe goed jullie daarin zijn.

Hier ben je daarvoor op de juiste plek. Gewoon iemand die dat voor jou gaat regelen.  

Snel, efficiënt en vooral betaalbaar. Laat het maar aan mij over.

Hoe fijn zou het zijn,

Dat is precies wat je kunt verwachten. Heerlijk toch?💃

Hoe werkt dat?
Stap 1 - Ontmoeten

Noem het een 'brainstorm', noem het een 'discovery'. Ik noem het jullie 'even ontmoeten'. Niet alleen jou, maar ook jouw propositie natuurlijk, jouw bedrijf en jouw verhaal. Allemaal dingen die interessant zijn voor op jouw website.

Stap 2 - Eerste opzet

Weet je nog ons leuke gesprek van stap 1? Daarmee ga ik aan de slag. Geef me 10 werkdagen en je krijgt een eerste versie te zien. Jouw ideeën, maar dan als beginnende website. Samen maken we het echt.

Stap 3 - Ontwikkeling

Na jouw feedback op de eerste opzet gaan we aan de slag. We verwerken je opmerkingen, finetunen het design en zorgen dat alles technisch op rolletjes loopt. Jouw wensen en de algehele website, nu technisch verfijnd.

Stap 4 - Lancering

Het grote moment is daar! Na al ons overleg en de verfijningen is jouw website klaar om live te gaan. We drukken op 'publiceren', en voilà, jouw site is klaar om te stralen online. Jouw digitale visitekaartje voor de wereld. Meer heb je niet nodig.

Voorbeelden van een goedkope website,

Wat krijg je, wat kost het,
Investering:

€599,-

Excl. BTW & reiskosten.

Veelgestelde vragen

In uiterlijk 10 werkdagen is de eerste opzet gereed.

Dat hangt heel sterk af van wat de benodigdheden zijn. Maar, indien nodig, kan dat al heel snel. Mijn snelste oplevering van begin tot eind nam ruwweg 10 werkdagen in beslag.

Tijdens onze eerste kennismaking bepalen we samen een schrijfstijl die bij jou past. Met die stijl vullen we de website. Dit doen we niet alleen om jouw propositie helder over te brengen, maar ook om ervoor te zorgen dat je site optimaal geïndexeerd wordt door zoekmachines.

In principe doe je dat altijd. Na opdrachtbevestiging brengen we 50% in rekening. De overige 50% brengen we na de eerste opzet pas in rekening.

In het uitzonderlijke geval dat je niet tevreden bent, zullen we samen even een call inplannen om dat door te nemen en gaan we aan de slag om dat te fiksen.